Wie zijn wij?

All-in laminaat van de Online Vloerenstudio maakt het mogelijk om d.m.v. een overzichtelijke offertemodule een complete vloer inclusief legservice samen te stellen.  Daarbij kan er gekozen worden voor een geschikte ondervloer, de gewenste plinten en onze legservice met CBW garantie en zekerheid.

Er kan gekozen worden voor vier verschillende Eurohome laminaat programma’s van het kwaliteitsmerk EuroHome.  

Van het gewenste laminaat kunt u een gratis staal aanvragen om thuis de kleur en uitstraling van het laminaat goed te kunnen beoordelen. U krijgt een stuk laminaat van ongeveer 20 x 20cm. per post verstuurd. Gratis en vrijblijvend!

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze gratis Thuisbezoekservice. Graag komen wij bij u thuis of in uw nieuwe woning om de mogelijkheden te bespreken, de laminaat stalen te demonstreren en de ruimtes in te meten.

Wilt u het Eurohome laminaat liever zelf komen bekijken, dan bent u van harte welkom in de showroom van onze leverancier. Dat kan op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 16.00uur. Ook dan krijgt u op verzoek een gratis staal mee van het gewenste laminaat!

Wanneer u gebruik wilt maken van onze all-in laminaat aanbieding, maken we graag met u een afspraak voor het leveren en plaatsen van de gewenste vloer en toebehoren. Het leveren van de vloer kan op alle doordeweekse dagen ingepland worden. Het inplannen van een legafspraak gebeurd natuurlijk altijd in overleg en is meestal mogelijk op (hele) korte termijn.

Voor ervaringen, reacties en beoordelingen van eerdere klanten, kunt u alle reviews lezen in ons Gastenboek. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze service?

logo-whatsapp06-48772697 (09:00 – 20:00 uur)  of neem contact met ons op d.m.v. het Contactformulier

of bel ons op:  023-7433395 (maandag t/m zaterdag: 09:00 – 17:30 uur)

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact