Laminaat legservice

Wilt u laminaat laten leggen?
Kies dan voor de all-in laminaat aanbieding met legservice van de Online Vloerenstudio.
Wanneer u zelf geen tijd heeft om laminaat te leggen of wanneer u twee linkerhanden heeft, is het wellicht verstandig om uw laminaatvloer te laten leggen. Het grote voordeel van laminaat laten leggen, is het natuurlijk het gemak. 

Laminaat legservice met CBW garantie en zekerheid

All-in laminaat is namens de Online Vloerenstudio CBW erkend. Wanneer u een laminaatvloer laat leggen door een CBW erkend bedrijf, weet u zeker dat het laminaat laten leggen goed gebeurt en dat u ook lang plezier van uw vloer zult hebben.

Als een professional de situatie bekijkt, weet hij/zij precies wat er nodig is en wat er moet gebeuren om tot een optimaal resultaat te komen. Graag komen we daarom ook vooraf bij u langs op thuisbezoek om de situatie te beoordelen.

Heel belangrijk is bijvoorbeeld het kiezen van de juiste laminaat ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond maar ook uw persoonlijke voorkeur helpen wij u met het nemen van de juiste beslissing. Ook kunnen we u de mogelijke laminaat plinten en profielen laten zien en de eventuele bijzonderheden m.b.t. de laminaat legservice bekijken en bespreken.

Verder helpen wij u natuurlijk graag met het opmeten van de oppervlakte en omtrek van de ruimte(s) waar u het laminaat wil laten leggen.

Kosten van de laminaat legservice

De totaalprijs die wordt gerekend voor het laminaat laten leggen, hangt vooral af van het aantal vierkante meter laminaat dat gelegd moet worden. Maar ook het type laminaat, ondervloer en plint is bepalend voor de all-in prijs.
Met onze all-in laminaat offertemodule berekent u zelf eenvoudig de totaalprijs door de benodigde oppervlakte in te vullen en de gewenste (onder)vloer, plinten en legservice te selecteren. Bent u benieuwd naar de losse prijzen van de laminaat legservice, kijk dan op onze website van de Online Vloerenstudio

laminaat laten leggen

Voorwaarden laminaat legservice

Voordat uw nieuwe laminaatvloer gelegd kan worden, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

Het laminaat moet minimaal 24 -48 uur acclimatiseren in de ruimte(s) waarin deze gelegd gaat worden.
De pakken laminaat moeten horizontaal neergelegd/gestapeld worden in de ongeopende verpakking.
De temperatuur van de ruimte moet tussen de 18-20°C liggen en een relatieve luchtvochtigheidsgraad van tussen de 45 – 65%.

  • Alle ruimtes waar het laminaat gelegd moet worden, dienen leeg, droog en schoon zijn
  • Eventuele oneffenheden in de ondergrond dienen vooraf weggewerkt te worden.
  • Nieuwbouwhuizen (en na het stuken) vooraf goed ventileren en verwarmen om eventuele vochtproblemen te voorkomen.
  • Is er gekozen voor het plaatsen hoge plinten, dan is het noodzakelijk om alle bestaande (bouw)plinten vooraf te verwijderen.
  • Als er in de deuropeningen geen drempels meer zitten, moet er een dilatatieprofiel aangebracht worden.

Vragen over onze laminaat legservice

Wanneer u nog vragen heeft over onze laminaat legservice of als u direct een legafspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar:  023-7433395

Buiten de telefonische openingstijden kunt u ons natuurlijk altijd e-mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact