De Online Vloerenstudio komt graag bij u thuis!

In deze oriënterende fase kunnen wij u helpen met het maken van een keuze. Wij komen graag op afspraak bij u thuis met de stalen van onze Eurohome all-in laminaat vloeren. Door jarenlange ervaring in de meubel- en vloerenbranche kunnen wij u een passend kleur- en interieuradvies geven bij het maken van een goede keuze.

logo

Heel belangrijk is het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond, maar ook uw persoonlijke voorkeur, helpen wij u met het nemen van de juiste beslissing.

Ook kunnen we u de mogelijke plinten en profielen laten zien en nog eventuele bijzonderheden m.b.t. het leggen van de vloer bekijken en bespreken.

Verder zullen wij u helpen met het opmeten van de totale oppervlakte en omtrek van de ruimte(s) waar de nieuwe vloer moet komen te liggen.
De Online Vloerenstudio zal u dan een passend aanbod doen d.m.v. een gespecificeerde offerte.

Uiteraard is dit Thuisbezoek een gratis* en vrijblijvende service van de Online Vloerenstudio  Wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissing bij het aanschaffen en laten leggen van uw nieuwe vloer.

Bel ons voor een afspraak op:  023 743 3395 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

* let op!

Deze gratis service (vanaf 25m²) geldt alleen voor de provincies:
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact