passion led us here

3 handige diensten van All-in Laminaat bij kiezen vloer

Een laminaatvloer ligt gemiddeld 10 jaar en lamelparket kan wel zeker 30 jaar mee. Logisch dat men bij het kiezen van een vloer niet over één nacht ijs gaat. Gelukkig biedt het concept van All-in Laminaat eveneens diverse offline mogelijkheden; 3 handige diensten bij het kiezen van een vloer: een showroombezoek, gratis stalen of een thuisbezoek; het kan allemaal. Topservice van de Online Vloerenstudio! 

Via de website devloerenstudio.nl en via allinlaminaat.nl is het mogelijk vanuit de luie stoel een beeld te krijgen van het volledige vloerenassortiment. Diverse online tools geven zelfs de mogelijkheid te onderzoeken welke stijl past en hoe een vloer er uit zou kunnen zien in een specifieke ruimte. Kortom, oriënteren vanaf een beeldscherm anytime & anywhere.

Meer zekerheid

“Bij een vloer is het fijn om de daadwerkelijke kleuren te zien en het materiaal te voelen. Wij snappen dus best dat klanten meer zekerheid willen dan alleen vanaf een beeldscherm. Die zekerheid geven wij dan ook graag”, vertelt eigenaar Jan Berkhout. De Online Vloerenstudio biedt om die reden naast de 3 online tools ook nog eens 3 services om tot de beste mogelijke keuze van een nieuwe vloer te komen. Voor 2 van deze services hoeven klanten niet eens de deur uit.

Bezoek showroom Zoeterwoude

De showroom is Zoeterwoude is bij uitstek geschikt voor iedereen die nog geen enkel idee van het soort vloer heeft. Of het nu om laminaat gaat of om lamelparket. Dit bezoek is dé manier om alle vloeren te bekijken en van de mooiste vloeren een staaltje mee naar huis te nemen. Met een staal is goed te zien wat de kleur van de vloer doet in een ruimte en hoe het past bij de rest van het interieur.

Gratis stalen van de vloer

Wie wél al een goed idee van de gewenste vloer heeft, maar nog twijfelt tussen een paar soorten, is goed geholpen met de stalen-service. Bij de Online Vloerenstudio is het mogelijk drie gratis stalen aan te vragen. “Zo kan de klant thuis de vloeren naast elkaar leggen en vergelijken. Twijfel tussen lamelparket en laminaat? Dan is ook dit een goede manier om de vloeren met elkaar te vergelijken”, aldus Jan Berkhout.

Adviseur komt aan huis

Bij klanten in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht kan de adviseur van de Online Vloerenstudio langs komen. Dit thuisbezoek biedt vele voordelen:  meerdere stalen bekijken bijvoorbeeld. Daarnaast kan de adviseur meedenken over wat de beste vloer is voor het type huis, welke ondervloer het geschikt is is en de hoeveel vloer die nodig is. De adviseur kan op basis van deze gegevens een offerte op maat maken. Hiermee krijgt de klant een compleet beeld van mogelijkheden.

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact