Wet floor Photo by Oscar Sutton on Unsplash

Water en laminaat

Water en een laminaatvloer; tegenwoordig gaan die twee dingen prima samen. Met een speciale waterafstotende coating zijn laminaatvloeren geschikt voor vochtige ruimtes. Vanaf nu is het dus mogelijk die warme, natuurlijke sfeer van de woon- en slaapkamer overal door te trekken. Zo wordt het huis écht één warm geheel!

De innoverende vloeren van Quick-Step zijn 100% waterbestending en nu ook verkrijgbaar via All-in Laminaat van de Online Vloerenstudio. Was het heel vroeger misschien al tricky om een laminaatvloer in de keuken te leggen, nu is laminaat in een ruimte waar water wordt gebruikt geen enkel probleem meer. Dankzij hun innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, zijn de nieuwste laminaatvloeren van Quick-Step de eerste echt waterbestendig laminaatvloeren ter wereld. Deze vloeren kunnen heel wat water weerstaan.

Zand en schoonmaakmiddelen

Naast dat dit laminaat van Quick-Step bestand is tegen veel water, is het laminaat van ook berekend op de vele schoonmaakmiddelen. Denk aan zand op de vloer na spelen in de zandbak of een mountainbikerit. Zand dat krassen kan achterlaten. Ook hier is aan gedacht. De Scratch Guard beschermingstechnologie zorgt ervoor dat de vloer mooi blijft ongeacht de hoeveelheid sterke schoonmaakmiddelen die worden gebruikt.

Soorten waterbestendig laminaat

Zoals u gewend bent van onze laminaatvloeren, zijn ook deze waterbestendige vloeren in verschillende kleuren en stijlen te bestellen. Neemt contact op met onze verkoopadviseur als u overweegt dit waterbestendige laminaat te leggen.

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact