Welke laminaatvloer past bij uw woonstijl?

Welke laminaatvloer past bij úw woonstijl?

Sommige mensen weten duidelijk welke woonstijl bij hen past. Andere mensen hebben dat minder duidelijk voor ogen. En dat is best lastig bij het uitkiezen van een nieuwe laminaatvloer. Een vloer gaat jarenlang mee en dan wilt u wel de juiste keuze gemaakt hebben. De hamvraag is: welke laminaatvloer past bij úw woonstijl? Quick-Step helpt bij het vaststellen van uw stijl, zodat u zeker weet dat u na enkele jaren nog steeds tevreden bent met de laminaatvloer van uw keuze.

Met de FloorExplorer van Quick-Step brengt u in drie stappen in kaart welke stijl het beste bij u past en welke laminaatvloer daar naadloos op aansluit.

Waar komt de laminaatvloer?

In stap 1 kiest u om welke ruimte het gaat. Een kinderkamer heeft een andere uitstraling dan de ouderkamer en een woonkamer heeft een andere sfeer dan een kantoor. Kortom, de functie van de ruimte is veelal van invloed op de stijl en de uitstraling die u wilt bewerkstelligen. En dan is het belangrijk dat de laminaatvloer daarbij aansluit.

Beken kleur

Vervolgens kiest u in stap 2 de kleur van die vloeren die u het meeste aanspreken. Dat kan één kleur zijn of meerdere kleuren. Donker of licht. Brede plank of smalle plank. Laat uw gevoel spreken en klik alle vloeren aan die u aanspreken.

Persoonlijke stijlvoorkeuren

In stap 3 wordt er echt aanspraak gedaan op de persoonlijk stijlvoorkeuren. Hier gaat het om het aanklikken van objecten, zodat de FloorExplorer een goed beeld krijgt welke richting u op wilt gaan met uw interieur. Kies hier bij voorkeur minimaal vijf items die aanspreken.

Moodboard van vloeren

Het resultaat wordt gepresenteerd als een moodboard van diverse kamers met de door u gekozen vloeren. Op deze wijze is duidelijk te zien welke sfeer een kamer kan uitademen. Uiteraard ligt de definitieve keuze voor een laminaatvloer nog steeds in uw eigen handen, maar dat zou met deze suggesties al een stuk eenvoudiger moeten worden.

Veel keuzeplezier!

PS: Toch wat extra hulp nodig? Lees dan eens deze artikelen:

  1. Woontrends 2018
  2. 3 online tools voor kiezen laminaat
  3. Showroom Online Vloerenstudio
  4. 3 gratis stalen opvragen
  5. Thuisbezoek door Online Vloerenstudio

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact