Villa Grande colours

Keuze uit 18 verschillende laminaatvloeren

Het concept van All-in Laminaat biedt de keuze uit maar liefst 18 verschillende laminaatvloeren. Fijn al die keuze, dat betekent dat er voor vrijwel iedere woonstijl een laminaatvloer is te vinden.

De verschillende laminaatvloeren binnen het All-in Laminaat concept zijn van het kwaliteitsmerk Krono Original. Van dit merk bieden we vier verschillende Eurohome laminaatprogramma’s.

Eurohome Classic

De Eurohome Classic laminaatvloer is mooi om te zien, eenvoudig te leggen én onderhoudsvriendelijk. De vloer is in vijf kleuren en stijlen verkrijgbaar: vier lichte tinten en één donkere. Ook is er variatie in ‘plankdikte’: gelijke brede delen, iets smallere delen of een look waarbij dunnere en dikkere ‘planken’ elkaar afwisselen voor een meer speels en geleefd effect. Deze serie is geschikt voor intensief woongebruik.

Eurohome Country

De look van een authentieke houten vloer en het gemak van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. Dat is het beste van twee werelden dat het programma van Eurohome Country in de verschillende laminaatvloeren verenigt. De Eurohome Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een v-groef. Hierdoor wordt het houten-planken-effect benadrukt. De verschillende laminaatvloeren zijn zes eigentijdse kleuren leverbaar.

Eurohome Villa Grande

Een grootse uitstraling creëren? Dan is het programma van Eurohome Villa Grande met vloerdelen van maar liefst 24 centimeter breed een echte aanrader. De v-groef geeft het Villa Grande laminaat het effect van een echt houten vloer en zorgt voor een mooi ruimtelijk effect.  De verschillende laminaatvloeren binnen dit programma zijn verkrijgbaar in drie kleuren.

Eurohome Village 

Ook bij Eurohome Village zorgt de V-groef voor een authentieke uitstraling. Het gemak van laminaat en de warme uitstraling van hout; een ideale combinatie. De verschillende laminaatvloeren binnen de serie Eurohome Village zijn er in vier varianten.

Eurohome stalen

Gratis stalen en showroombezoek

Bij het uitkiezen van een vloer gaat u niet over één nacht ijs. Omdat de Online Vloerenstudio ook wilt dat u over een aantal jaren nog steeds tevreden bent met uw keuze, bieden wij u de gratis stalen service aan. Vraag vrijblijvend de stalen van uw keuze aan om thuis te kijken welke laminaatvloer het beste past. Uiteraard is iedereen ook welkom om de vloeren te komen bekijken in de showroom van De Houtwerf in Zoeterwoude

Nog meer tips van Online Vloerenstudio

verschillende laminaatvloeren

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact