Online Vloerenstudio breidt assortiment laminaatvloeren uit

Het assortiment van de Online Vloerenstudio is wederom uitgebreid. Er is keuze uit maar liefst 29 verschillende vloeren die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Het Eurohome Villa laminaat bestaat uit een programma van acht kleuren en vervangt het Eurohome Village laminaat. Van warme houtlook tot moderne vergrijsde tinten. De breedte en V4 -groef geven de uitstraling van een authentieke houten vloer. Met 8 mm dik is deze laminaatvloer geschikt voor intensief woongebruik.

Gemêleerde houtlook

Ook vernieuwd is het Eurohome Country laminaat. Ook hier is ingespeeld op de vraag naar het houtenplankeneffect. Het assortiment heeft nu een bredere groef, van V2 naar V4. Nieuw toegevoegd is de kleur Greenland oak (nr. 5236); een gemêleerde kleur die niet van echt hout is te onderscheiden.

Robuuste laminaatvloer

Wie voor een echt robuuste vloer wil gaan die geschikt moet zijn voor zwaar woongebruik, kiest voor een vloer uit het Villa Grande programma: brede planken, V4-groef en hoge gebruiksklasse. Nieuw toegevoegd is een mooie lichte vloer: Gossamer oak (nr. K271).

Laminaat is zijn klassieke vorm

Laminaat is zijn klassieke vorm, daar staat het Classic programma voor. De smalle planken en kleurschakeringen geven de vloer een levendige uitstraling. Nieuw in dit assortiment is de kleur Boat Wood (nr. K259), met verwijzing naar de chique teakhouten vloeren die op boten vaak worden gebruikt

In totaal zijn er nu dus 29 kleuren leverbaar bij All-in Laminaat; allen per direct uit voorraad leverbaar. Check onze offertemodule om na te gaan wat uw nieuwe vloer gaat kosten.

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact