Preview vloer

In 5 stappen preview van uw vloer

Voordat u de definitieve keuze voor een vloer maakt, wilt u zeker weten of deze past bij uw interieur. Past het bij het bankstel? Komt het kleed nog wel goed tot zijn recht? Wordt een werkruimte niet te donker of juist te kil? Lastig beoordelen als u het niet kunt zien met uw eigen ogen. Dat kan anders! Met de tool van EuroHome krijgt u online een preview van uw vloer. Zo kunt u exact zien hoe een bepaalde vloer er in uw eigen woonkamer of slaapkamer uit ziet.

Via de site van onze vloerenleverancier EuroHome is het voor iedereen mogelijk om te ervaren wat voor sfeer een vloer aan een bepaalde ruimte geeft. Dat helpt u bij kiezen van een vloer waar u jarenlang nog plezier aan zult beleven. Wel zo prettig!

Foto uploaden voor preview vloer

In de flooring studio kunt u kiezen uit 30 verschillende ruimtes: woonkamers, slaapkamers, keukens en werkruimtes in verschillende sferen.  Zit de sfeer die uw woning uitstraalt er niet tussen, dan is het mogelijk tegen een vergoeding een foto van bijvoorbeeld uw eigen woon- of slaapkamer te laten uploaden. De kosten bedragen 9,99 euro, maar dan heeft u wel de mogelijkheid om met een preview van uw vloer exact te zien wat een vloer met uw ruimte doet.

Met filter snel door 165 vloeren

Zodra u de keuze voor een ruimte of een bepaalde sfeer in een ruimte heeft gemaakt of de foto van uw eigen ruimte is geüpload, kunt u via het icoontje midden op de webpagina kiezen uit maar liefst 165 beschikbare vloeren. Een handig filter maakt het zoeken snel en makkelijk, zodat u niet 165 verschillende vloeren hoeft te bekijken, tenzij u dat wilt.

In 5 stappen een preview van uw vloer

  1. Ga naar de Flooring Studio van EuroHome
  2. U kiest via de pagina Other Rooms uit een van de 30 voorbeeldkamers of uploadt via Photo Service een foto van uw eigen ruimte
  3. U kiest m.b.v. het icoontje midden op de pagina voor licht, midden of donker
  4. U bladert door alle patronen of kiest een of meerdere specifieke vloeren om te bekijken
  5. U krijgt direct een preview van uw vloer, zodat u ervaart hoe de door u gekozen vloer in het interieur oogt
EURO HOME
different rooms
Online zien hoe een vloer oogt in verschillende ruimtes
floor

Staaltjes op aanvraag en vrijblijvend thuisbezoek

Heeft één of hebben meerdere laminaatvloeren uw voorkeur? Dan adviseren wij van All-in Laminaat u ook nog gratis stalen van de vloer aanvragen. Zo voelt u ook om wat voor materiaal het gaat en kunt u het staaltje naast verschillende meubelstukken houden. Dit zorgt ervoor dat u gegarandeerd de juiste keuze zal maken. Schroom ook zeker niet een thuisbezoek* aan te vragen. Wij kunnen u exact adviseren welk materiaal voor welke ruimte het meest geschikt is, welke ondervloer u nodig heeft en welke plinten goed bij de vloer en uw ruimte passen. Uiteraard helpen we u met het bepalen van de juiste hoeveelheid en ontvangt u hiervan een offerte op maat alvorens u overgaat tot aanschaf.

 

*De thuisbezoeken zijn gratis als u woont in de provincie Noord-, Zuid-Holland, Utrecht of Flevoland. Voor de andere provincies vragen wij voor een thuisbezoek een vergoeding. Bij een bestelling worden deze kosten weer als korting verrekend. 

 

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact