alles in een prijs

Kosten laminaatvloer inzichtelijk

Met de offertemodule van All-in Laminaat ziet u in één oogopslag wat de all-in prijs is van een laminaatvloer; inclusief ondervloer, plinten én leggen. Onderstaande animatie legt uit hoe eenvoudig en snel de offertemodule werkt.

Laminaatvloer kiezen

U kiest in de offertemodule eerst naar welk laminaat uw voorkeur uitgaat. Per vloer staat een korte uitleg, bijvoorbeeld of de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Nog geen idee welk van de vier soorten en de diverse kleuren het beste bij uw interieur passen? De tip van de Online Vloerenstudio: met de flooring studio tool van EuroHome krijgt u een preview van uw vloer. De kleur van de vloer kan later in het offerteproces worden gekozen: nadat is geklikt op ‘offerte aanvragen’.

Ondervloer en plinten

Nadat er voor een type laminaatvloer is gekozen, vinkt u aan welke ondervloer wenselijk is. Ook hier leest u in de beknopte toelichting welke eigenschappen iedere ondervloer heeft. Kies vervolgens een plint naar wens en of u wel of niet gebruik wilt maken van de legservice.

Kosten laminaatvloer

Per keuzeoptie ziet u de prijs per vierkante meter en de totaalprijs veranderen. U ziet dus direct wat het effect is van een bepaalde keuze op uw budget. Let er wel op dat u links in deze balk de hoeveelheid vierkante meters invult. Minimale afneemhoeveelheid is altijd 25 m2.

Bestelproces

Bestelling van een laminaatvloer gaat altijd via de verkoopadviseur van de Online Vloerenstudio. U krijgt altijd eerst advies over de type vloer, ondervloer en de te bestellen hoeveelheid. Dit zorgt ervoor dat de vloer – en ondervloer – die u kiest het meest geschikt is voor de betreffende ruimte. Zo heeft het laminaat in een woonkamer bijvoorbeeld meer te verduren dan wanneer het op zolder ligt waar alleen wasjes worden gedraaid. En een appartement vraagt weer om een andere ondervloer dan een rijtjeswoning. Daarnaast is rekening houden met 5% zaagverlies  bij een vierkante ruimte logisch, terwijl het zaagverlies bij een kamer met schuine wanden of veel hoeken en nissen weer hoger zal liggen. Online Vloerenstudio adviseert en ontzorgt.

kosten laminaarvloer
kosten laminaatvloer

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact