positieve klantbeoordelingen

Kwaliteit en zekerheid: 98,9% positieve klantbeoordelingen

Met steeds meer online zaken doen, kun je mensen niet meer op hun blauwe ogen vertrouwen. Bij Online Vloerenstudio raden we dat sowieso niet aan. Vertrouwen moet je winnen. Met de kwaliteit van onze producten en dienstverlening dragen wij hier aan bij en dat wordt gelukkig ook door onze klanten zo ervaren. We zijn dan ook erg trots dat we maar liefst 98,9% positieve klantbeoordelingen hebben mogen ontvangen.

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Dat realiseren we en daarom doen we er alles aan om u tevreden te houden. Bijvoorbeeld met ons All-in Laminaat concept. Een transparant concept, met een scherpe prijs en service op maat. Wilt u het laminaat in een showroom bekijken, dan is dat mogelijk. Wilt u stalen ontvangen, dan stuurt de Online Vloerenstudio deze op. Wilt u weten of u de juiste keuze heeft gemaakt, onze adviseur ondersteunt u hierin. Om onze belofte kracht bij te zetten, zijn wij in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk en zijn we CBW-erkend.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Het Thuiswinkel Keurmerk geeft onze klanten de zekerheid dat wij handelen volgens de wet- en regelgeving. Daarnaast betekent het keurmerk dat wij ons hebben laten controleren op betrouwbaarheid en veiligheid. Hiermee hopen wij onze klanten het vertrouwen te geven dat bij ons afspraak ook écht afspraak is.

Zekerheid en garantie

Zekerheid bieden wij doordat we CBW-erkend zijn. Dit keurmerk is erop gericht om consumenten te beschermen, bijvoorbeeld als het gaat om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. Het biedt eveneens de zekerheid dat als wij failliet zouden gaan, waar we overigens niet van uit gaan, uw aankoop niet verloren gaat.

98,9% van de 463 beoordelingen positief

Keurmerk of niet, het is uiteindelijk de klant die bepaalt of de producten en dienstverlening naar volle tevredenheid zijn. Daarom voeren wij continu klantonderzoek uit door te vragen hoe de dienstverlening is ervaren. En dat dat wel goed zit, daar zijn wij best een beetje trots op. 98,9% van de 463 klantbeoordelingen is positief! We maken u graag deelgenoot van een aantal van deze reviews.

Vriendelijk en vakbekwaam

Carola uit Delft: “Wij zijn eerst gaan kijken in Zoeterwoude, daar onze keus gemaakt. Het contact verliep erg goed en er werd snel gereageerd op mijn e-mails. De laminaatlegger is een zeer vriendelijk en vakbekwaam man. De vloer ziet er schitterend uit; al menig compliment er over gehad. Ook over de goede kwaliteit van het laminaat. Ons hele appartement in 1 dag gelegd. Super. Een echte aanrader.”

Totale indruk: een dikke 10

Familie Harland uit Zoetermeer: “Zeer positieve beoordeling. Vele laminaatwinkels bezocht en het is behoorlijk moeilijk een keuze te doen waarbij over de oppervlakte en benodigde materialen wordt geadviseerd. Een en ander gebeurde na het opsturen van een plattegrond. De materialen werden 3 dagen voor het laminaat leggen geleverd. Keurig verpakt; geen beschadigde verpakkingen. Na 3 dagen keurig op tijd met 3 man de klus geklaard in een dag zoals afgesproken. Het moet echt vermeld worden dat we veel complimenten krijgen waarbij best kritisch gekeken werd naar de vloer. Wat vermeld moet worden, dat er 1 pak laminaat onaangeroerd overbleef met enkele plinten. Deze kon ik terugbrengen bij het bedrijf waar wij de vloer hebben uitgezocht. Een evenredig bedrag werd teruggestort. Totale indruk van de online vloerenstudio te Hoofddorp: een dikke 10 met zeker aanbevelingen richting vrienden en kennissen.”

 

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact