laminaat schuin afzagen

Laminaat schuin afzagen doet u zo

Als een kamer recht toe recht aan is, is laminaat leggen bijna kinderspel. Zijn er veel hoeken en schuine wanden, dan vraagt dat om iets meer vakmanschap. Echter, met onze tips leggen wij u graag uit hoe u een strakke laminaatvloer kunt leggen in een ruimte met schuine wanden. Laminaat schuin afzagen? Daar draait u uw hand straks niet meer voor om.

Waarschijnlijk bent u heel zorgvuldig geweest in het kiezen van het laminaat van uw keuze. Dan wilt u dat dit ook netjes ligt. Sommige ruimtes bieden de nodige uitdaging, zoals een kamer met schuine wanden. Laminaat schuin afzagen lijkt in het begin even lastig, maar met de juiste gereedschappen lukt het ook u! De zwaaihaak is voor deze klus uw beste vriend. Hiermee meet u eenvoudig de schuinte. Teken het over op de plank en zaag deze netjes op maat met de decoupeerzaag.

Video over laminaat schuin afzagen

In deze video geeft Quick-Step tips over laminaat schuin afzagen. Na het zien van deze video kunt ook u straks zonder problemen foutloos laminaat schuin afzagen en een strakke laminaatvloer leggen.

 

Legservice van Online Vloerenstudio

Durft u het misschien toch niet aan of kiest u liever gewoon voor gemak? Dan biedt onze legservice uitkomst. Met de legservice van Online Vloerenstudio en All-in Laminaat leggen wij de vloer voor u. Het resultaat: een strakke laminaatvloer!

 

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact