5_laminaat

Woontrends & laminaatvloeren

Het fijne aan een goed gekozen laminaatvloer is dat deze zich moeiteloos aanpast aan vrijwel iedere trend. Als de basis goed is, kunt u nog jaren vooruit! Andere accessoires, een nieuw behang of een vloerkleed zorgen direct voor een compleet nieuwe sfeer, zonder dat u over hoeft te gaan tot een complete verbouwing. Hieronder bespreken we een aantal trends van dit jaar.

Woontrend huiselijk

Met de waan van de dag waar we in leven, wordt ons (t)huis steeds meer een rustoord. Zeker nu de economie weer aantrekt en vele een drukke baan hebben. Die drukke baan betekent dat er eveneens geld is om het huis te transformeren tot een knusse plaats waar men heerlijk thuis komt na een dag hard werken en waar in het weekend vrienden worden ontvangen. De onderhoudsvriendelijke laminaatvloer past perfect in dat toch al drukke leven.

Woontrend natuurlijk

De trend voor natuurlijk ogende materialen blijft zich voortzetten. We willen bewuster met het milieu en de wereld om ons heen omgaan en dat uiten we met de spullen die we in huis halen. De natuurlijke uitstraling en de keuze uit maar liefst 18 laminaatvloeren zorgt ervoor dat voor elke smaak en elk interieur een passende laminaatvloer is te vinden. Daarbij kan ook nog per ruimte onderscheid wordt gemaakt; zowel qua sfeer als wat betreft kwaliteit. Een intensief gebruikte woonkamer vraagt immers om een andere sfeer én andere kwaliteit laminaatvloer dan bijvoorbeeld de waszolder.

Woontrend patronen

We leven in een gedigitaliseerde wereld. Dit gegeven zien we terug in grafische patronen. Wie kiest voor een grafisch patroon op de muur, in gordijnen, vloerkleden of andere accessoires doet er goed aan te kiezen voor een rustige vloer met een natuurlijke uitstraling. De vloer als rustige tegenhanger zorgt voor voldoende balans.

Woontrend diepe warme kleuren

De pasteltinten zijn voorbij, de tijd voor diepe warme kleuren is gekomen. En daarin is volop keuze. Zwart in combinatie met natuurlijke tinten, bruin, terracotta, antiek roze, donkerrood, jeansblauw; dat zijn een aantal voorbeelden van kleuren die in 2017 de trend vormen. Doordat Online Vloerenstudio ruime keuze heeft uit verschillende vloeren, is er altijd wel een basis te vinden waarmee u jaar in jaar uit van kleur in huis kunt veranderen, terwijl het nog steeds prima combineert met uw vloer.

Woontrend luxury

Materialen en accessoires mogen luxe uitstralen. Dat wordt zowel gecreëerd door kleur (warme, luxe kleuren) als door materiaal. Vloerkleedjes waarin je je wilt begraven. Kussens waar je in wilt baden. Maar ook de keuze van uw vloer kan luxe uitstralen. Neem bijvoorbeeld de Eurohome Country collectie. Deze planken geven uw kamer een ‘royal’ look en de V-groef zorgt voor het natuurlijke effect.

Met de Online Vloerenstudio slaat u nooit de plank mis! Welke trend er ook is, onze vloeren passen daar bij.

 

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact