Classic-5968

Laminaat tegen de muur

Met laminaat kunt u meerdere kanten op. Voor onze klanten leggen wij laminaat op de vloer, maar bent u creatief en handig én wilt u eens iets anders, dan kunt u ook laminaat tegen de muur aan leggen.

Wanneer het laminaat tegen de muur wordt geplaatst, of zoals in Eigen Huis & Tuin doorloopt tegen de muur, geeft dat een bijzonder warm en ruimtelijk effect. Zo kunt u met laminaat op meerdere manieren inspelen op diverse woontrends

Verlijmen niet zweven

Laminaat tegen de muur aanleggen vraagt van u wel een andere werkwijze. Laminaatvloeren worden zwevend gelegd, dat wil zeggen niet vast gelijmd of geschroefd. Tegen de muur dient u uiteraard wel te zorgen voor de juiste verbinding; alleen vastklikken volstaat niet. In onderstaand TV-fragment werkt Thomas met rachels waartegen de laminaatdelen worden gelijmd. Draden verwerkt hij achter het laminaat, zodat alles netjes is weggewerkt. De zijkant werkt Thomas netjes af met aluminium hoekprofielen. Het resultaat mag er zijn!

Ook laminaat tegen de muur?

Op de vloer leggen wij het laminaat voor u, voor andere toepassingen komt het aan op uw eigen creativiteit en handigheid. Wel kunt u bij Online Vloerenstudio hiervoor kiezen uit maar liefst 18 verschillende laminaatvloeren. Na levering kunt u zelf aan de slag met laminaat tegen de muur. In deze aflevering van Eigen Huis & Tuin laat Thomas zien hoe dit kan en wat het resultaat is. 

 

https://youtu.be/N6MR7OdBoto

 

laminaat tegen de muur

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact