Thuisbezoek Vloerenstudio

Laminaat thuis bekijken, de Vloerenstudio komt langs!

Online oriënteren is erg fijn, maar hoe ziet de vloer er écht uit, welke kleur past bij het interieur, welke ondervloer en plinten zijn het meest geschikt en hoeveel vloerdelen heeft u daadwerkelijk nodig? Een vloer uitkiezen is geen dagelijks werk, maar betreft wel een keuze waar u jaren mee vooruit wilt. De thuisbezoeken* door de laminaatexpert van de Online Vloerenstudio bieden uitkomst.

Op www.allinlaminaat.nl kunnen bezoekers een heel goed beeld krijgen van welk laminaat het meest bij hun smaak aansluit en aan welke kosten ze moeten denken. Maar ondanks dit gemak snappen wij bij Online Vloerenstudio dat een vloer uitkiezen vanaf een beeldscherm best spannend kan zijn. “Het gaat om een aardige investering en een product waar men jarenlang plezier van moet kunnen hebben. Logisch dat een klant niet over één nacht ijs wilt gaan!”, aldus Jan Berkhout van Online Vloerenstudio.

Op afspraak thuisbezoek

Naast het gemak van de showroom van de Eurohome leverancier in Zoeterwoude, kunnen klanten kiezen voor een bezoek aan huis. De vloerenspecialist komt dan op afspraak met verschillende stalen van de vloeren bij de mensen. Dit thuisbezoek van de Online Vloerenstudio biedt veel voordelen. “Dit maakt het mogelijk het laminaat te zien en te voelen. Bovendien kun je de staaltjes naast meubels leggen en kijken of het bij de stijl van een woning past.”

Thuisbezoek Vloerenstudio biedt voordeel

Overigens is er ook een online tool waar een foto van het eigen interieur kan worden geüpload om te zien welke vloer het beste tot zijn recht komt in een bepaalde ruimte. “Die tool is ideaal om de juiste sfeer alvast te proeven. Het thuisbezoek van de Online Vloerenstudio heeft als extra voordeel, dat de adviseur alle expertise in huis om een geschikt advies te geven over de gebruikersklasse en type ondervloer. Hij vraagt naar gezinssamenstelling om te adviseren over welke kwaliteit laminaat geschikt is, hij kijkt naar de basisvloer om te zorgen dat de juiste ondervloer wordt gekozen en hij kan een passend kleur- en interieuradvies geven. En last but not least: hij meet meteen de oppervlakte, zodat  exact duidelijk is hoeveel m2 laminaat nodig is. Op basis hiervan maakt de Online Vloerenstudio een offerte op maat.”

Kortom ,een thuisbezoek van de Online Vloerenstudio staat garant voor een gedegen keuze, terwijl klanten nog nergens aan vast zitten. Het thuisbezoek is namelijk een gratis* en vrijblijvende service van de Online Vloerenstudio. Bel voor een afspraak op:  023 743 3395 of vul het contactformulier in.

* let op! Deze gratis service geldt alleen vanaf 30m² voor de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

 

thuisbezoek laminaat

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact