Makkelijk kiezen met gratis stalen - All in Laminaat

Makkelijk kiezen met gratis stalen

Er zijn verschillende manieren om te bepalen welke laminaatvloer het beste bij iemands woonwensen past. Het aanvragen van gratis stalen is een optie om in alle rust en op een eigen gekozen moment diverse vloeren met elkaar te vergelijken.

Na een eerste online oriëntatie op allinlaminaat.nl, is vaak wel duidelijk welke vloeren de voorkeur hebben en welke absoluut afvallen. Toch is het beoordelen van een laminaatvloer op basis van een afbeelding op een beeldscherm spannend. Gelukkig is er bij de Online Vloerenstudio meer mogelijk, zoals de optie om gratis stalen aan te vragen.

Voordelen stalen

Het All-in laminaat concept van de Online Vloerenstudio biedt keuze uit maar liefst 29 vloeren. De meeste mensen hebben al snel een voorkeur voor een bepaalde kleur en type laminaat. Dan blijven er vaak nog een aantal vloeren over om uit te kiezen. Welke kleur vloer past het beste bij het bankstel en welk type vloer sluit mooi aan bij de stijl van het huis? Door diverse stalen naast de bestaande meubels, de keuken of een muur te leggen, wordt snel duidelijk welke vloer het beste aansluit. Bovendien geeft het voelen en vasthouden van het vloerdeel meer zekerheid over de kwaliteit dan wanneer het alleen vanaf een afbeelding is te zien.

Gratis staal aanvragen

Een gratis staal aanvragen is eenvoudig:

  1. Vul het aanvraagformulier in
  2. Vraag maximaal 3 stalen aan
  3. De staal wordt binnen 2 á 3 werkdagen naar u opgestuurd
  4. De stalen blijven in uw bezit en hoeven niet retour

Meer mogelijk?

Voor wie na het bekijken en vergelijken van de stalen er toch nog twijfels bestaan, zijn er nog meer vrijblijvende mogelijkheden om te komen tot een goede keuze. Een bezoek aan de showroom van de Eurohome leverancier in Zoeterwoude is een optie. Een thuisbezoek behoort eveneens tot de mogelijkheden. Voordeel hiervan is dat de adviseur naast een kleuradvies, kan adviseren over de juiste ondervloer, de juiste gebruikersklasse en kan opmeten hoeveel laminaat er exact nodig is.


Reacties zijn niet beschikbaar