Showroom Online Vloerenstudio

Online Vloerenstudio ook offline

De kern van Online Vloerenstudio is, zoals de naam al aangeeft, om online laminaat vloeren uit te kunnen kiezen. Onze online tools helpen bij het maken van de beste keuze. Om klanten toch de vloeren écht te laten zien, te laten voelen en te laten ruiken, is een bezoekje aan de Eurohome showroom in Zoeterwoude een aanrader.

In de showroom van Eurohome laminaatleverancier in Zoeterwoude is het mogelijk alle vloeren van Online Vloerenstudio en het concept All-in Laminaat te  komen bekijken. Het is dus niet zo dat bij de Online Vloerenstudio alleen vanaf de website kan worden besteld. Sterker nog, wij weten hoe belangrijk het is om de vloer te zien en te voelen met welk materiaal u te maken heeft. Daarom biedt Online Vloerenstudio bijvoorbeeld ook de mogelijkheid tot het toesturen van stalen.

Vragen direct stellen

Het extra voordeel van de showroom is dat klanten met hun vragen over laminaat direct terecht kunnen bij één van de aanwezige verkopers. Daarnaast kunnen zij adviseren over  een geschikte ondervloer, bijpassende plinten en het onderhoud van de vloer. Een totaalpakket, net zoals wij met de service van het concept All-in Laminaat bieden. Na een bezoek is het mogelijk stalen naar wens mee te nemen om thuis te vergelijken en te matchen bij het huidige interieur.

Online Vloerenstudio showroom
De leverancier
Showroom Online Vloerenstudio
Het assortiment zien en voelen
Handwaaier Eurohome Country
Stalen mee naar huis nemen

Online Vloerenstudio showroom  of thuisbezoek

De showroom in Zoeterwoude is van maandag tot en met vrijdag open. Voor wie niet in de gelegenheid is naar de showroom te komen, is het thuisbezoek een goed alternatief. De adviseur van Online Vloerenstudio bespreekt de diverse mogelijkheden, laat verschillende vloeren zien en kan gelijk opmeten om welk oppervlakte het gaat.

Voor welke optie u ook kiest: stalen toe laten sturen, een thuisbezoek of een bezoek aan de showroom, op de site van All-in Laminaat is het mogelijk vooraf te oriënteren. Met de offertemodule is snel inzichtelijk aan welke kosten u moet denken per type vloer en bij welke oppervlakte.

Showroom All-in laminaat

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude
T : 023 743 3395

 

 

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact