Een nieuwe laminaatvloer voor de kerstdagen - All in Laminaat

Een nieuwe laminaatvloer voor de kerstdagen

Heeft u al een mooi kerstcadeau voor uzelf bedacht? Wij geven u graag deze tip: nog met deze kerstdagen er heerlijk netjes bij zitten op uw nieuwe laminaatvloer. Bij All-in Laminaat kan dat! Alle laminaatvloeren van All-in Laminaat worden namelijk altijd binnen twee á drie weken geleverd en gelegd! Als dat geen geweldig kerstcadeau is!

Iedereen die binnen nu en twee weken, dus vóór 6 december 2017, een nieuwe vloer bestelt, heeft deze thuis geleverd en gelegd voor de kerstdagen. Kiezen tussen een van de 24 vloeren is eenvoudig met onze online offertetool. De tool geeft alle keuzemogelijkheden aan en laat direct zien aan welke kosten u moet denken.

Nadat u de offerte heeft ingediend, neemt onze koopadviseur contact met u op om de bestelling definitief te maken. Hij neemt alles met u door, zodat u gegarandeerd een vloer met de juiste gebruikersklasse en passende ondervloer heeft besteld.

Tools voor laminaatvloer kiezen

Heeft u toch wat moeite met kiezen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Gebruik bijvoorbeeld de online Flooring Studio van Eurohome om het laminaat virtueel te bekijken in verschillende ruimtes. Of bestel nog heel snel de gratis stalen.Een andere optie is om nog deze of volgende week onze showroom in Zoeterwoude te bezoeken of maak nog vandaag een afspraak voor een thuisbezoek.

Wie wilt genieten van een nieuwe laminaatvloer voor  de kerstdagen doet er goed aan snel te beslissen. En voor daarna? Dan geven we u in dit blog graag wat tips om na al het feest-eten weer te genieten van een schone laminaatvloer.

Op een mooie Kerst!

 


Reacties zijn niet beschikbaar