laminaat 8 mm v-groove krono original

24 laminaatvloeren via All-in Laminaat

De Online Vloerenstudio breidt het concept All-in Laminaat uit met zes nieuwe kleuren laminaatvloeren. Hiermee hebben klanten de keuze uit maar liefst 24 verschillende vloeren.

“We willen klanten zoveel mogelijk keuze bieden”, legt Jan Berkhout, eigenaar van Online Vloerenstudio, uit. “Elk jaar komen er nieuwe trends en wij vinden het belangrijk daar op in te blijven spelen.”

Jan Berkhout Online Vloerenstudio
Jan Berkhout van Online Vloerenstudio
5945 close
Baronial eik
8575 blonde eik
Blonde eik
9747 Harvester eik
Harvester eik
K002 grey Craft eik
Grey craft eik
K031 Atlas eik
Atlas eik

Natuurlijke uitstraling

Sommige trends blijven langer dan andere trends, zoals de hang naar natuurlijke materialen. Jan Berkhout: “Met Baronial Oak hebben we een heel natuurgetrouwe laminaatvloer aan ons assortiment toegevoegd.” De Baronial Oak is toegevoegd aan het Eurohome Classic programma dat nu bestaat uit zes kleuren laminaat. De Eurohome Country laminaatvloer is aan de lange zijde afgewerkt met een v-groef. Hierdoor wordt het houten-planken-effect benadrukt. Dit assortiment is eveneens uitgebreid met Baronial Oak en bestaat nu ook uit zes verschillende laminaatvloeren.

Vier nieuwe kleuren

In het Villa Grande assortiment zijn maar liefst vier kleuren toegevoegd: drie vergrijsde houttinten en een warmere, gelige houttint. De Villa Grande heeft dankzij de V4-groef een authentieke uitstraling.  Dankzij de toegevoegde kleuren is er in dit ruime assortiment nu keuze uit acht verschillende vloeren.

“Online Vloerenstudio is erg blij met de uitbreiding van het Eurohome programma. We hopen zo nog beter aan te kunnen sluiten bij ieders woonwens”, aldus Jan Berkhout.

 

 

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact