reviews van tevreden klanten

27 positieve reviews in 2017

Met gepaste trots kijkt de Online Vloerenstudio terug op 2017. In dit jaar mochten wij net als de jaren daarvoor alleen maar positieve reviews ontvangen op onze Marktplaatspagina; 27 in totaal afgelopen jaar.

“Het is fijn als klanten tevreden zijn en dit ook publiekelijk uiten”, vertelt Jan Berkhout, eigenaar van de Online Vloerenstudio. “Zelf kan ik wel verkondigen dat we voor kwaliteit en service staan, maar de klanten bepalen of ze dit daadwerkelijk zo ervaren. De reviews zijn het tastbare bewijs dat we goed werk leveren.”

Online Vloerenstudio begeleidt en ontzorgt

De klanten van Online Vloerenstudio waarderen met name het totaalpakket dat All-in Laminaat biedt. In dit proces wordt de klant vanaf het keuzeproces begeleid en ontzorgd tot aan het leggen van de vloer. Een klant in Uden zegt het volgende: “Jan Berkhout denkt echt met je mee en geeft zeer goed advies. Je mag drie staaltjes gratis aanvragen om zo een indruk te krijgen van de vloer. Echt ideaal! Ook komen ze gratis bij je thuis inmeten.”

Voorafgaand aan kopen laminaatvloer

Het bekijken van vloeren in de showroom in Zoeterwoude is voor vele klanten ideaal om de knoop door te kunnen hakken: “Mijn online keuze was Krono Eurohome Rock Ridge Eik. Daarna gekeken in de showroom in Zoeterwoude, waar je ook bijzonder goed wordt geholpen”, zo meldt een van de reviews op marktplaats. Dit in combinatie met de offertemodule en het contact met de adviseur, zorgt dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn. “Het is onwijs fijn dat je van tevoren weet wat het totaal gaat kosten inclusief laminaat en andere benodigdheden”, aldus een klant uit Hendrik Ido Ambacht.

Legservice en speciale wensen

De legservice die bij de prijs van het concept  All-in Laminaat inzit, voorziet in veel gemak. “De vloerenlegger dacht mee binnen het kader van onze wensen qua legrichting en moeilijke hoeken. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden”, aldus een tevreden klant uit Boxtel. En ook bij speciale wensen, denkt Online Vloerenstudio graag mee. Dat heeft deze klant uit Amsterdam ervaren: “Doordat ik in een appartement met stadsverwarming ga wonen, moet de vloer aan bepaalde eisen voldoen. Ook hier had Jan Berkhout perfect advies voor.”

Betrouwbaar, net, vriendelijk en persoonlijk

“Nogmaals, wij kunnen nog zo vaak zeggen hoe goed wij denken te zijn, maar de klant bepaalt uiteindelijk”, benadrukt Jan Berkhout. “En dat zij tevreden zijn, is voor ons het meest dankbare bewijs dat we goed bezig zijn.”  Deze klant uit Den Haag vat het mooi samen: “Ik zou dit bedrijf aan iedereen willen aanraden:  betrouwbaar, net, vriendelijk en persoonlijk.”

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact