roze-paars kleurenmengsel als voorbeeld van woontrends 2018

Woontrends 2018 combineren met laminaat

Online Vloerenstudio zet de woontrends 2018 voor u op een rijtje. Het voorjaar komt eraan en dan krijgen we vaak de behoefte aan de slag te gaan. Het huis mag weer frisser en fleuriger. Letterlijk: want meer kleur én fellere kleuren zijn weer helemaal trendy in het interieur. Een andere trend die ons enorm aanspreekt: hout, hout, hout en nog eens hout. Minder frivool en meer strak? Kies voor geometrische vormen. 

Woontrends 2018: volop kleur 

Waar vorig jaar nog veelvuldig voor natuurlijk werd gekozen, mogen dit jaar de kleuren eruit springen. Felle kleuren op de muur: ton-sur-ton of juiste twee tegenovergestelde kleuren. Het kan en mag allemaal. Omdat thuis is waar je tot rust komt, is het goed om de vloer naturel te houden. Met de keuze uit 24 laminaatvloeren zit er altijd wel een vloer tussen, die aansluit bij het kleurenpalet dat u heeft gekozen.

roze-paars kleurenmengsel als voorbeeld van woontrends 2018
Kleur in het interieur mag
Hout, hout en nog eens hout is de trend
Geometrische patronen doen het goed

Wij houden van hout!

Hout, hout en nog een hout. Scandinavische invloeden; dat is een van de woontrends 2018. Hout op de vloer, op de muren en in de meubels. Hout iets te kostbaar, maar wel genieten van de warmte en gezelligheid van hout? Kies voor het praktische laminaat. En ook laminaat kan worden doorgelegd tegen de muur en de trap. Kies eventueel voor verschillende laminaatsoorten voor een speels effect.

Grafische prints ook bij woontrends 2018

Grafische prints en geometrische vormen zijn net als in 2017 een van de woontrends 2018. Je ziet het terug in behang, schilderijen, fotolijsten, kleden en dessins op bijvoorbeeld kussens. Deze strakke vormgeving vraagt om een rustige tegenhanger. Een natuurlijke laminaatvloer is hierbij uitermate geschikt. Het geeft de woning een gebalanceerde uitstraling.

Met de Online Vloerenstudio slaat u nooit de plank mis! Welke trend er ook is, onze vloeren passen daar bij.

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact