Inneneinrichtung - Interior design

3 online tools voor beste keuze laminaatvloer

Bij de Online Vloerenstudio hebben we het concept All-in Laminaat ontwikkeld om het voor onze klanten zo duidelijk mogelijk te maken. Met één totaalprijs weet u precies waar u aan toe bent. Voorafgaand daaraan helpen wij ook graag bij het maken van de juiste keuze. Online hebben we daarvoor 3 tools die het kiezen van de ideale vloer makkelijker maken.

Online preview van laminaatvloer

Met de tool Flooring Studio van onze vloerenleverancier EuroHome is het voor iedereen mogelijk om te ervaren wat voor sfeer een vloer aan een bepaalde ruimte geeft. U kunt binnen deze tool kiezen uit 30 verschillende ruimtes: woonkamers, slaapkamers, keukens en werkruimtes in verschillende sferen.  Zit de sfeer die uw woning uitstraalt er niet tussen, dan is het mogelijk tegen een vergoeding een foto van bijvoorbeeld uw eigen woon- of slaapkamer te laten uploaden en exact te zien wat een vloer met uw ruimte doet.

Online calculator voor hoeveelheid laminaat

Vloerenleverancier Quick-Step heeft een handige calculator waarmee u in zes stappen kunt berekenen hoeveel m2 laminaatvloer u nodig heeft. Erg handig wanneer de ruimte niet vierkant is, maar veel hoeken, nissen en schuine kanten bevat. Dat ingewikkelde rekensommetje hoeft u dankzij deze calculator niet zelf te maken.

Online offertemodule maakt prijs inzichtelijk

Als u eenmaal de hoeveelheid laminaat weet, wilt u uiteindelijk de prijs weten. Daarvoor biedt onze eigen site een handige offertemodule. Die – let op – rekening houdt met 5% zaagverlies. U kiest in de offertemodule eerst naar welk laminaat uw voorkeur uitgaat.Nadat er voor een type laminaatvloer is gekozen, vinkt u aan welke ondervloer wenselijk is. Kies vervolgens een plint naar wens en of u wel of niet gebruik wilt maken van de legservice. Per keuzeoptie ziet u de prijs per vierkante meter en de totaalprijs veranderen. U ziet dus direct wat het effect is van een bepaalde keuze op uw budget. Onderstaande video legt stap voor stap uit hoe de offertemodule werkt:

 

 

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact