Houtwerf

Kerstboom van laminaat

Afgelopen weekend was het topdrukte bij de kerstbomenverkopers. Heeft u nog geen boom? Heeft u een creatieve bui en wilt u eens een andere kerstboom? Wij hebben een tip: een kerstboom van laminaat. Dit kan van heel eenvoudig tot aardig geavanceerd met bewegende delen. Helemaal afhankelijk van hoe handig u bent en hoeveel tijd u wilt besteden aan de klus.

Eenvoudige kerstboom van laminaat

De meest eenvoudige versie is meerdere laminaatdelen in aflopende formaten boven elkaar op een plank of stevige lat te bevestigen. Het langste deel komt onderaan en met wat ruimte er tussen plaatst u steeds een korter deel daarboven; schuin afgezaagd of gewoon lekker de uiteinden recht laten. De ‘boom’ kunt u laten leunen tegen een muur of u kunt een kruis maken waardoor deze blijft staan. In deze video van Gamma wordt stap voor stap uitgelegd hoe u te werk kunt gaan. 

Houten kerstboom met bewegende delen

Hornbach geeft tips aan de echte  creatieve klussers en laat zien hoe een kerstboom van hout met bewegende delen kan worden gemaakt. De delen in verschillende formaten worden met behulp van een gat in het midden over een houten ronde lat geplaatst, waardoor de planken kunnen draaien. Het resultaat is een boom die ongetwijfeld veel bekijks en veel complimenten oplevert! Zie de video van Hornbach voor een duidelijke instructie. 

 

Het team van All-in Laminaat
wenst iedereen
alvast fijne feestdagen!

 

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact