vloerenlegservice

Vloerenlegservice steeds vaker gevraagd

Volgens het CBS besteden we met elkaar meer en doen we weer vaker grotere aankopen. Dat betreft ook aankopen voor in het huis. De Klussenier constateert dat de behoefte om te verbouwen is toegenomen. Met het concept All-in Laminaat van de Online Vloerenstudio zien we dat men ook steeds vaker het werk, zoals het leggen van een vloer, uitbesteedt.

In het onderzoek van De Klussenier worden de eerste zes maanden van 2015 en 2016 met elkaar vergeleken. Het aantal aanvragen voor verbouw- en renovatiewerkzaamheden is in 2016 met 5% gestegen. Naast het aantal aanvragen is het gemiddelde offertebedrag ten opzichte van het eerste kwartaal ook nog eens met 5% gestegen en in het tweede kwartaal zelfs met 10%. En het blijft niet alleen bij het aanvragen van een offerte. Steeds vaker wordt er akkoord gegaan met de offerte. In 2016 steeg het aantal getekende offertes met 4%.

Vloerenlegservice

Jan Berkhout van de Online Vloerenstudio: “Wij zien vergelijkbare stijgingspercentages en wat betreft de vloerenlegservice zien we een enorme stijging. We hebben maar liefst 15% meer vloeren mogen leggen. Ook kiest men steeds vaker voor meer luxere varianten.”

Laminaat en wooncomfort

Jan Berkhout Online Vloerenstudio
Jan Berkhout van Online Vloerenstudio ziet ook dat bestedingen toenemen.

De Klussenier denkt dat zaken als het verbeteren van het wooncomfort meer in trek zijn dan de jaren hiervoor. Online Vloerenstudio sluit zich hierbij. “Wij zien bijvoorbeeld dat steeds meer nieuwbouwwoningen opgeleverd worden met een vloerverwarmingsysteem. In combinatie met de juiste ondervloer is een laminaatvloer dan prima te gebruiken. Dat zien we dan ook terug in de aanvragen. Daarnaast zorgt de juiste ondergrond voor optimale warmte- en geluidsisolatie en vergeet natuurlijk niet de warme, natuurlijke uitstraling van laminaat waar veel van onze klanten nadrukkelijk voor kiezen”, aldus Jan Berkhout.

Vloerenleggers

Al met al constateert De Klussenier dat de gemiddelde werkvoorraad is toegenomen. De Online Vloerenstudio heeft daarop geanticipeerd door het afgelopen jaar de samenwerking aan te gaan met twee extra vloerenleggers voor de regio’s Zuid- en Oost-Nederland en zo een grotere dekking verspreid over Nederland te realiseren. Zo kunnen nog meer klanten profiteren van het All-in-concept van de Online Vloerenstudio.

laminaat, vloerenleggers, vloerenlegservice, vloerverwarming

Adres

De Houtwerf
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

Showroom

maandag t/m vrijdag:
09:00 – 16:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Contact